Halkbank maaş promosyonunu arttırdı

Halkbank maaş promosyonunu arttırdı
Halk Bankası, maaş promosyonunun miktarını arttırdı. Ayrıca emekli maaş promosyonunun süresini de uzattı.

HALKBANK MAAŞ PROMOSYONUNU ARTTIRDI

Kamu personelinin maaş ve ücretlerinin bankalar vasıtasıyla ödenmesine yönelik genelge gereğince üç yıl boyunca maaşların ödeneceği bankayı belirlemek için Gülüç Belediyesi tarafından bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda en yüksek ücreti veren Halk Bankası ile anlaşıldı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş şeffaf bir ortamda, eşitlik ve rekabeti sağlayacak şekilde, Kdz. Ereğli’de şubesi bulunan bütün bankaların katılımına ve teklif vermesine açık olarak yapılan görüşmede ihaleyi Halk Bankası Kdz. Ereğli Şubesi kazandığını ifade etti.  

Başkanlık makamında Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, banka yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni ile resmileşen anlaşma gereğince banka üç yıllık dönem için her personele 14 bin 750 TL tutarında bir promosyon verecek.

''EN YÜKSEK TEKLİFİ VEREN BANKA İLE İMZALADIK''

İmza töreni sonrası konu ile ilgili bilgi veren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, "İşçinin, emekçinin her zaman yanında olan belediyemiz, 67 çalışanımızı kapsayan ''Maaş Ödeme Protokolü''nü en yüksek teklifi veren banka ile imzaladık.  Üç yıllık protokol karşılığında belediyemiz çalışanları 14 bin 750 TL promosyon alacak. Gülüç’ümüze birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun” dedi.

EMEKLİ PROMOSYONUNDA SON DURUM

Banka değiştirmek isteyen emeklilerin son başvuru tarihi birçok bankada 31 Ağustos''tan 30 Eylül''e uzatılmıştı. Ekim ayının başlamasıyla kampanyalarda güncellemelere gidilmesiyle beraber birçok banka son başvuru tarihini Ekim sonuna hatta bazı bankalar bu tarihi 2022 sonuna kadar uzattı.

Emekli promosyon ödemelerinden kimler faydalanabilir?

Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

Ne kadar promosyon alacağım?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Nasıl başvurabilirim?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi''nden yapabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar