Halıyla denize atılmıştı! Sedef Güler cinayetinde flaş gelişme

Halıyla denize atılmıştı! Sedef Güler cinayetinde flaş gelişme

24 yaşındaki Sedef Güler'in elleri ve kolları bağlı şekilde öldürüldükten sonra halıya sarılarak denize atılmasıyla ilgili olarak zanlı Yavuz Güngör, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

7 Haziran'da, Büyükçekmece Mimar Sinan sahilinde balıkçılar tarafından bulunan Sedef Güler'in cansız bedeni, elleri ve kolları bağlı şekilde halıya sarılmış ve 10 kiloluk dambıllarla denize atılmıştı. Olayla ilgili olarak bir şüpheli tutuklanırken, Yavuz Güngör isimli şahıs kaçmıştı.

24 yaşındaki Sedef'in Cansız Bedeni Denizde Halıya Sarılı Halde Bulunmuştu: Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Edirne'de bir sınır köyde jandarma istihbarat ekiplerince yakalanan Yavuz Güngör, Edirne İl Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan işlemlerinin ardından Edirne Adliyesine getirildi. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Güngör dün akşam İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Asayişteki işlemlerinin ardından bugün Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Halıya sarılarak öldürülen Sedef Güler'in son görüntüsü ortaya çıktı

Emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediği iddialarını kabul etmeyen Yavuz Güngör'ün, Sedef Güler'in öldürülmesi ve cesedinin denize atılması olayına karıştığı iddia ediliyor. Güngör'ün ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Halıya sarılmış halde denizde bulunmuştu: Sedef Güler cinayetinde sıcak gelişme - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi