Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün bir arada! Beklenen ilk kareler geldi

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün bir arada! Beklenen ilk kareler geldi
Başrollerini Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinden heyecanla beklenen ilk kareler geldi.

“Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, CB Medya imzasını taşıyan dizinin çekimleri 9 Aralık’ta başlamıştı.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay’ın oturduğu “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinde Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün başrolleri paylaşacak. İkilinin izleyicilere unutulmaz ablar yaşatacak. Yarın Yokmuş Gibi dizisi genç oyuncu Manolya ile deneyimli gazeteci Hakan’ın bir röportaj için bir araya gelmelerini ve bu vesile ile başlayan karmaşık ilişkilerini konu ediniyor.

r.jpg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR

Sultan Makamı adlı dizinin son 4 bölümünde oynayarak dizi oyunculuğuna başlayan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Kenan Doğulu'nun Tanımamışsın adlı şarkısının klibinde ilk kez oynadı. Çağan Irmak’ın yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı dizide "Zarife" karakterine hayat veren ünlü oyuncu, aynı sene Gülizar adlı televizyon filminde "Gülizar" karakterine hayat verdi. Büyüküstün, bu rolüyle Sırbistan-Karadağ Uluslararası TV Festival Bar'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Asi adlı dizide Murat Yıldırım ve Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı. Daha sonra ATV’de yayımlanan Gönülçelen adlı dizide Cansel Elçin'le başrolde yer aldı. Kara Para Aşk dizisindeki rolüyle İhracatın Yıldızları ödülünü alırken, yine bu rolü ve yardımseverliği nedeniyle 14. Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu seçildi. 2021 yılında Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün başrolünde olduğu Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeni ile diziden ayrılması üzerine diziye başrol olarak dahil olmuştu. 2022 yılında ise internette yayımlanan Zeytin Ağacı dizisinde "Ada" karakterine can verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar