Halil Umut Meler’e saldıran Faruk Koca’nın o sözleri gündem oldu! Açık açık tehdit etmiş

Halil Umut Meler’e saldıran Faruk Koca’nın o sözleri gündem oldu! Açık açık tehdit etmiş
MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın 2022 yılında bir röportajda yapmış olduğu açıklama gündem oldu.

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, 2022 yılında verdiği bir röportajdaki açıklamaları tekrar gündeme geldi.

Önceki akşam yaşanan olay, tüm ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, hakem Halil Umut Meler'e saldırması büyük tepkilere neden oldu.

Araştırmalara göre, Başkan Koca'nın Ekim ayında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fair Play ödülüne layık görüldüğü ortaya çıktı. Ödülünü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den alan Koca'nın, şimdi ise 2022 senesinde verdiği bir röportajda hakemlere yönelik, "Sabrediyorum yoksa farklı yöntemlere başvuracağım" şeklindeki ifadesi gündeme geldi.

Yaşanan saldırı sonrasında spor camiası ve sosyal medyada birçok kişi, Başkan Koca'ya verilen ödülün geri alınması için çağrıda bulundu. Bu gelişmeler, futbol camiasında etik ve fair play değerlerinin önemine dair geniş çaplı bir tartışmaya neden oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar