Haliç'te ambulans 3 araca çarptı: Yaralılar var

Haliç'te ambulans 3 araca çarptı: Yaralılar var
İstanbul Haliç Köprüsü'nde, dün akşam saatlerinde hasta taşıyan ambulans bir otomobille çarpıştıktan sonra savrularak 2 otomobile daha çarparak durdu. Kaza sonucunda 2 hemşireyle bir hasta ve otomobildeki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dün akşam saatlerin Haliç Köprüsü''nde zincirleme bir kaza meydana geldi. Köprü üzerinde seyir halinde bulunan içinde hasta olan ambulans bir otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında savrulan ambulans 2 otomobile daha çarparak durdu.

D-100 Karayolu Mecidiyeköy yönünde yaşanan kazada Okmeydanı yönüne giden ve içinde hasta bulunan ambulans, Haliç Köprüsü çıkışına yakın yerde bir otomobile çarptı.

Ambulans daha sonra 2 otomobile daha çarpıp durdu. Kaza sonucunda ambulansta bulunan 2 hemşire ve bir hasta ile otomobildeki bir kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar sonrası olay yerine sevk edilen başka ambulanslarla hastanelere sevk edilirken kaza sonrası bir süre duran trafik, araçların kaldırılmasının ardından normal akışına döndü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar