Haksız suçlamaya Meral Akşener'den tepki: Hakkımı helal etmiyorum

Haksız suçlamaya Meral Akşener'den tepki: Hakkımı helal etmiyorum
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bartın ziyareti sırasında bir vatandaş tarafından haksızca suçlanmasına Akşener tepki göstererek, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın kent merkezi ile Amasra ilçesindeki pazarda esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. Ardından Kumluca beldesine geçerek esnafı ziyaret eden Akşener, burada açıklamalarda bulundu. Kumluca esnafını ziyaret eden İYİ Parti lideri Akşener'e kendisine "Kılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun" diyerek tepki gösteren vatandaşa, Size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle haklısın, beğenmemekte haklısın, bu başka bir şey" diyerek tepki gösterdi.

meral-aksener1-002.jpg

Kumluca beldesindeki esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın "Ankara'da Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun. Kılıçdaroğlu el kaldıracak, Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti" demesine tepki gösteren Akşener, şunları söyledi:

"BAK HELALLİK ALMAN LAZIM BENDEN..."

"Harika bunlar, çok güzel yapılmış... Ben ne yaptım size, ne söyledim şimdiye kadar? Bir şey yaptım mı, hayır. Başka bir şey söyleyeceğim. Rahmetli Erbakan Hoca'ma ben ne yapmışım? Biz birlikte iktidar olduk, ben içişleri bakanlığı yaptım onun yanında. Sevgili ağabeyim unutmuşsun. Sen AK Partili olunca bunları unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden, çok ciddi söylüyorum."

"HARAM OLSUN TAMAM MI?"

Akşener, vatandaşın helallik istemesi üzerine "Etmiyorum, size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle haklısın, beğenmemekte haklısın, bu başka bir şey. Bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı? Ruzi mahşerde özellikle seninle görüşeceğiz. 'Kol kola...' Çok günah… Ne ayıp bir şey, ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar