Hakkari'nin İran sınırındaki beldesine ATM

Hakkari'nin İran sınırındaki beldesine ATM
Hakkari Yüksekova ilçesinin Esendere Beldesi Ziraat ATM’sine kavuştu. Gelişme sonrası Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu bir açıklamada bulundu.

Yüksekova’ya 40 kilometre uzaklıktaki İran Sınırımda bulunan Esendere Beldesi ilklez bir ATM’ye kavuştu. Esendere Belde Beleidyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun girişmeleri sonucu Ziraat Müdürlüğü tarafından bir adet belediyenin önüne bıraktılar.

Vatandaşların bir çok işlem için Yüksekova merkeze geçtiklerini belirten Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, “Yaptığımız girişimler sonucunda 1 adet Ziraat bankası ATM’sini hayırlısıyla belediyemiz hizmet binası önünde kurarak halkımızın hizmetine sunduk.

Ziraat bankası ATM’sinin beldemize getirilmesinde emeği geçen başta Ziraat bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar ile il Valimiz İdris Akbıyık olmak üzere, İlçe Kaymakamımız Ömer Cimşit, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Turgut Arvas ve emeği geçenlere ilçem halkı adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Halkımıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar