Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında, nereli?

Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok insan tarafından ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan merak ediliyor. İnsanlar internette Hafsanur Sancaktutan'ı araştırıyor. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında, nereli?

Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bürsin ile birlikte yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi ile birçok kişinin dikkatini çekmişti. Daha sonra yer aldığı yapımlar ile de kendinden söz ettiren başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın hayatı insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir? Hafsanur Sancaktutan kaç yaşında, nereli?

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Baba tarafından Rizeli olan Sancaktutan, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk ve tiyatro alanlarına ilgi duymaya başlamıştır. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödüller kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine adım attıktan sonra, çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır.

2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterini canlandırmıştır. Ardından 2019 yılında Aşk Ağlatır dizisinde "Ada Meryem Varlı" karakterine hayat vermiştir. 2021 yılında Son Yaz dizisinde "Yağmur Kara" karakterini oynamıştır. Dizi kariyerinin yanı sıra birçok reklam filminde rol almış ve gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü olmuştur. 2022 yılında Dünyayla Benim Aramda adlı dizide "Sinem" karakterini canlandırmıştır.

Hafsanur Sancaktutan'ın rol aldığı diziler şunlardır:

2018-2019: Gülperi - Fidan Taşkan

2019: Aşk Ağlatır - Ada Meryem Varlı

2021: Son Yaz - Yağmur Kara

2022: Darmaduman - Derin

2023- Ya Çok Seversen - Leyla Köksal

Sancaktutan, oyunculuk performansıyla çeşitli ödüller kazanmıştır. 2015 yılında Rotary Kulübü Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. Ayrıca, 2021 yılında TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri'nde Yılın Yükselen Yıldızı seçilmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar