Hafızalara bu korkunç görüntüyle kazınmıştı: Küllerinden doğdu!

Hafızalara bu korkunç görüntüyle kazınmıştı: Küllerinden doğdu!
O 2000'li yılların ilk yarısında gösteri dünyasının en ünlü yıldızlarından biri olarak tanınıyordu. Ama genç yaşta elde ettiği bu şöhret aslına bakılırsa pek de iyi yönde değildi.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

2000'li yılların ilk yarısında gösteri dünyasının en ünlü yıldızlarından biri olarak tanınıyordu. Ama genç yaşta elde ettiği bu şöhret aslına bakılırsa pek de iyi yönde değildi.

Ya çılgın gece hayatı nedeniyle sık sık manşetlere çıkıyordu ya da kötü alışkanlıkları yüzünden. Gösteri dünyasında onun kadar polisle başı derde giren ve sonra da gözaltına alınan az ünlü bulunur desek yanlış olmaz.

Ama bir ara bütün bunların ötesinde bambaşka bir nedenle manşetlere çıkmaya başladı. Bir zamanlar Balık etli görüntüsüyle dikkat çekerken sonradan kelimenin tam anlamlıyla bir deri bir kemik kalmıştı. Yani ünlüler dünyasında çok örneği görülen anoreksiyaya yakalanmıştı.

Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere bütün dünya onun öleceğini düşünmeye başladı. Ama sonra bambaşka bir şey oldu. Karşısına bir erkek çıktı ve ona bütün geçmişini unuturdu.

Kelimenin tam anlamıyla onun için yeni bir sayfa açtı. Şimdi mutlu evliliği ve biri 15 diğeri 13 yaşındaki iki çocuğuyla birlikte eskisinden çok farklı bir hayatı var.

ARTIK KİMSEYE MALZEME VERMİYOR
2000'lerin ilk yarısında Magazin dünyasını takip edenler Nicole Richie'den söz ettiğimizi çoktan anladı. Ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin evlatlık kızı olarak tanınan Nicole Richie bugün 41 yaşında iki çocuk annesi bir yetişkin

Müzisyen Joel Madden ile 2010 yılından bu yana evli olan Nicole Richie, şimdi eskisi kadar spot ışıklarının altında değil.

Daha sakin bir hayat sürdürüyor. Eskisi kadar da paparazziler peşinde değil. Çünkü artık deyim yerindeyse kimseye malzeme vermiyor.

aganeeee.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar