Hadise’nin bayram konseri büyük tepki çekti! Kalça dansı olay oldu

Hadise’nin bayram konseri büyük tepki çekti! Kalça  dansı  olay oldu
Bayram tatilinde Kıbrıs'ta performans sergileyen ve cesur danslarıyla dikkat çeken Hadise, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Hadise'nin sahnedeki ilginç dans figürlerine, bazı kullanıcılar "Bu ne saçma hareketler" yorumlarında bulundular.

Her konseri ve performansıyla olay olan Hadise, sadece Instagram pozlarıyla değil, sahnedeki hareketleriyle de gündem olmaya devam ediyor.

t.jpg

Son zamanlarda özel hayatıyla sıkça gündeme gelen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, bayramda Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne performansı sonrası bikinili pozlarıyla konuşulan şarkıcının dans ettiği anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hadise'nin ilginç kalça hareketleriyle dolu dansına birçok yorum yapıldı. Fanlar Hadise'yi övgülerle anarken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Kadının konserlerine +18 uyarısı yapılmalı bu gidişle", "Bu ne saçma hareketler", "Bu dans ne lan" gibi eleştirilerde bulundu.

uiui.jpg

Kariyeri kadar özel hayatıyla da dikkat çeken Hadise, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda alay konusu olunca hızla paylaşımını silmişti.

ÜNLÜ ŞARKICI HADİSE KİMDİR?

Hadise Açıkgöz ya da sahne adıyla Hadise (d. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk kökenli bir şarkıcı. Sivaslı bir ailenin kızı olarak Belçika'nın Mol şehrinde dünyaya geldi. Müzik kariyerine ilk adımlarını atan Hadise, 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı. İlk stüdyo albümü "Sweat"te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla hem Belçika'da hem de Türkiye'de tanınmaya başladı. Türk basınının ilgisini çekmesiyle birlikte kariyerini Türkiye'de sürdürme kararı aldı.

uu.jpg

2008'de ikinci stüdyo albümü "Hadise"yi piyasaya süren sanatçı, bu albümdeki İngilizce ve Türkçe şarkılar arasında yer alan "Deli Oğlan" ile büyük bir çıkış yakaladı. Aynı yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" şarkısıyla temsil ederek dördüncü oldu. Eurovision deneyimiyle popülerliği artan Hadise, Fast Life ve Kahraman adlı albümlerini piyasaya sürdürdü. Kahraman albümünün çıkış şarkısı olan "Evlenmeliyiz" ile yeniden büyük ilgi gördü. 2011'de beşinci stüdyo albümü "Aşk Kaç Beden Giyer?"i yayımlayan sanatçı, albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" gibi şarkılara klipler çekti. 2014'te "Tavsiye" ve 2017'de "Şampiyon" adlı albümleri müzikseverlerle buluştu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé gibi sanatçılardan ilham alan Hadise, 2011 yılından itibaren devam eden O Ses Türkiye yarışmasında 2011-2020 yılları arasında jüri üyeliği yaptı. Kariyeri boyunca 4 Altın Kelebek Ödülü, 2 MTV Video Müzik Ödülü ve 3 TMF Ödülü gibi birçok önemli ödül kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar