Hadise ve Mehmet Dinçerler sarayda evlendi

Hadise ve Mehmet Dinçerler sarayda evlendi
Kısa bir süre önce hakkında hamile olduğuna dair iddialar ortaya atılan Hadise, iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen bir düğünde evlendi.

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER SARAYDA EVLENDİ

Şarkıcı Hadise, geçen sene haziran ayında ünlü oyuncu Kaan Yıldırım''dan ayrılmıştı. Ünlü sanatçı, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hadise yaklaşık iki senedir devam eden ilişkisini evlilikle taçlandırdı. Çiftin nikah töreni aile arasında düzenlendi.
 
Hadise, aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler''den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler''in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmış ve bu yüzük magazin gündemine damgasını vurmuştu.
 
ÇİFTTEN GÖRÜNTÜ UYARISI
 
Snob Magazin''in özel haberine göre, Hadise ile Mehmet Dinçerler, dün akşam Çırağan Sarayı''nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Aile arasında yapılan düğün töreni basına kapalı yapıldı. Az sayıda sadece aile üyelerinin katıldığı törende görüntü alınmaması için de davetliler nazik bir dille uyarıldı.
 
HADİSE HAMİLE Mİ?
 
Çiftin bir an önce evlenmesinin nedeni olarak Hadise''nin hamile olduğu iddiaları ortaya atıldı. Her ne kadar çift bu iddiaları yalanlamayı tercih etmiş olsa da, geçtiğimiz hafta görüntülenen Hadise, karnını çantasıyla kamufle ederek dikkat çekmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar