Hadise'den Ozan Güven'e çok sert sözler

Hadise'den Ozan Güven'e çok sert sözler
Kadına şiddet artarak devam ederken, Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulamasına şarkıcı Hadise sosyal medyadan isyan etti.

Hadise'den Ozan Güven'e çok sert sözler

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiaları bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Bulutsuz'un şiddet gördüğüne ilişkin görüntülerin yayılmasıyla birlikte tepkiler çığ gibi büyüdü.

Kadına şiddet olayına tepki gösteren bir isim de şarkıcı Hadise oldu.

Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de her gün kadınlar şiddete uğruyor. Bıçakla ölen, kurşunla ölen, balkondan atılan kaç tane kadının daha ölümüne şahit olacağız?

Midem bulanıyor erkeklerin kadınlara uyguladıkları her türlü şiddetten! Bir kadınla bir ilişki yaşıyorsan o senin malın değil! O birinin kızı, kardeşi, ablası, arkadaşı.

Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: EZİKSİNİZ!

Hayatınızda ne yaşadıysanız, neyse sorununuz önce çözün ondan sonra bir kadınla ilişki yaşamaya başlayın! Kadınlar sizin sorunlarınızın ilacı ya da egonuzu tatmin edecek oyuncağınız değil.

Bir ilişkide dört duvar arasında neler oluyor bilemeyiz. Her aşkın hikayesi, tartışmaları, kavgaları farklıdır AMA NE OLURSA OLSUN kadına EL KALDIRAMAZSIN. NOKTA. Y E T E R. #KadınaŞiddeteHayır"

1-200.jpg2-187.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar