Habertürk'te bir ayrılık daha! Erdoğan'a yakın o isim istifa etti!

Habertürk'te bir ayrılık daha! Erdoğan'a yakın o isim istifa etti!
Son aylarda peş peşe istifaların yaşandığı Habertürk'ten bir ayrılık haberi daha geldi. İşte o isim…

Habertürk'teki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Deneyimli gazeteci ve köşe yazarı Kemal Öztürk, Habertürk ve Habertürk TV ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yapan Öztürk şunları söyledi:

Bir gazetecinin mesleğini icra ederken iki önemli beklentisi vardır: İnandığı fikirlerini özgürce beyan etmek ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmak. Son dönemlerde Habertürk yönetimiyle inandığım fikirleri dile getirme ve çalışma huzuru konularında yaşadığım sıkıntılar yüzünden gruptan ayrılma kararı aldım.

Habertürk köşe yazarlığı, Habertürk TV program moderatörlüğü ve yorumcu görevlerimden ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Bu süre zarfında programıma katılan konuklara, okurlarıma, izleyicilere ve takipçilerime ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunarım. 2020 yılında bana yazarlık ve yorumculuk fırsatı verdiği için Sayın Turgay Ciner’e teşekkür ederim. Nerede olursam olayım, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğim. Saygılarımla.

467946-887104293.jpg

hh.jpg

İstanbul'da gazetecilik yapan Kemal Öztürk, TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın danışmanı olarak Ankara'ya gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın basın danışmanlığını yaptı. 2011'de Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü'ne atandı, 3 yıl boyunca ajansı yönetti.

Gazeteci Kemal Öztürk, Anadolu Ajansı günlerini 'Ortak Bir Hayal Kurmak" ismiyle kitaplaştırdı.

Bu hayali anlatan kitap aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın çevresinden biri tarafından yazılan ilk hatıra olarak öne çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar