Hababam Sınıfı'nın Kıvırcık Ömer'iydi! Yeşilçam oyuncusu yıllar sonra ortaya çıktı yeni mesleği şaşırttı

Hababam Sınıfı'nın Kıvırcık Ömer'iydi! Yeşilçam oyuncusu yıllar sonra ortaya çıktı yeni mesleği şaşırttı
Hababam Sınıfı'nın beşinci yapımı olan "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor", Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk film olmasıyla dikkat çekerken, Münir Özkul'un Mahmut Hoca karakterine veda ettiği bir yapımdı. Filmdeki kıvırcık saçlarıyla hafızalara kazınan Kıvırcık Ömer karakterini canlandıran Talip Güran'ın son hali şaşırttı.

Hababam Sınıfı'nın Kıvırcık Ömer'i Talip Güran, oyunculuğu bıraktıktan sonra Bodrum'da sakin bir yaşam sürmeye başladı. Uzun bir süredir gözlerden uzak olan Talip Güran’ın son hali hayranlarını şoke etti. Öte yandan oyunculuğu bırakan Talip Güran, şimdilerde tahta sandalye üretimiyle geçimini sağlıyor. Ünlü oyuncunun son hali ise hayranlarını hayli bir şaşırttı.

6rvjv-1699175073-3644-w750-h468.webp

YEŞİLÇAM’IN ÜNLÜ OYUNCUSUYDU! ŞİMDİ RENK RENK SANDALYE ÜRETİMİ YAPIYOR

Kıvırcık saçlarıyla tanınan ve romantik haliyle dikkat çeken Ömer karakterine hayat veren Talip Güran, Bodrum'da Yeşilçam'dan uzak bir yaşam sürüyor. Renk renk boyadığı tahta sandalyelerle dikkat çeken Güran, Gümüşlük mahallesinde Dere köyde bulunan marangoz atölyesinde üretim yapıyor. Aynı bölgede açtığı restoranla da geceleri işletmecilik yapıyor.

609aa02186b244022856904d.webp

Güran, siyah beyaz dönemlerin reklam yüzlerinden biriydi ve "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor" filmiyle Kıvırcık Ömer karakteriyle unutulmaz bir performans sergilemişti. Ancak, tahta sandalye imalatı ve restoran işletmeciliğiyle geçimini sürdüren Güran, geçmişteki sinema atmosferini özlemle anıyor.

"O zamanların atmosferi bam başkaydı. O zamanlar çok güzel ortamlar ve daha güzel çekimler vardı. O zamanlara geri dönmek ister insan ama şu anı yaşamakta lazım" diyen Güran, Hababam Sınıfı'nın sinema sektöründeki özel bir yere sahip olduğunu vurguluyor.

236556.webp

1982 YILINDAN BU YANA SANDALYE ÜRETİYOR

Güran, Bodrum'a taşındığı 1982 yılından bu yana tahta sandalye imalatına başlayarak, nostaljik bir atmosferde geçmişi anımsayan insanları Bodrum'daki restoranında ağırlıyor. Hababam Sınıfı'nın eski müziklerini ara sıra çalarak, misafirlerine nostaljik bir deneyim yaşatıyor.

İşte Hababam Sınıfı’nın Kıvırcık Ömeri’nin son hali...

oio.jpg

uuu.jpg

uiu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar