Gurbetçinin sözleri pes dedirtti! Ben Euro kazanıyorum, ne kadar çıkarsa benim için o kadar iyi

Gurbetçinin sözleri pes dedirtti! Ben Euro kazanıyorum, ne kadar çıkarsa benim için o kadar iyi
Medyali Tv kanalına konuşan bir gurbetçi, doların artmasına ilişkin kendisine sorulan soruya “Ben Euro kazanıyorum, ne kadar çıkarsa benim için o kadar iyi" cevabını verdi.

GÜLSÜM ALPKIRAY/ GÜNBOYU

Youtube'da yayınlanan Medyali TV isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında geçen diyaloglar sosyal medyada gündem oldu.

Mikrofona konuşan bir gurbetçi muhabirin "Dolar 21 tl oldu ne düşünüyorsunuz?" sorusuna “Ben Euro kazanıyorum, ne kadar çıkarsa benim için o kadar iyi” dedi.

Muhabirin “Türk vatandaşı ne yapacak peki?” sorusuna ise “Onlar düşünsün” cevabını verdi.

Başka bir vatandaş ise, bu diyalogun üstüne “Kimse aç değil, her yer tıklım tıklım dolu. Kahve içeceğiz, yer bulamıyoruz. Açız diyorlar ama her yer tıklım tıklım” ifadelerini kullandı.

Yaşanan ilginç diyaloga Türkiye'de yaşayan bir motorcu da şu sözlerle isyan etti:

"Bu motoru 13 saattir kullanıyorum. Kimse aç değil öyle mi? Ben çocuk büyütmek için 13-14 saattir motorculuk yapıp ölümden dönüyorum. İnsanlar yurt dışındaki insanlar Türkiye'yi ilgilendirmiyor. Türkiye'deki insanlar kendi içinde kendimizi yiyoruz. Bir insan, bir çocuk büyütmek için şu an bir beze 150-300 TL para veriyorsa bu millet otursun kendi derdine yansın. Kimse aç değil diye konuşma yapmasın. Burada ben 14 saattir motor başında ölümden dönüp çocuğum için ekmek parasını kazanıyorsam o ekstra işten gelip bir tane daha iş yapıyorsa kimse gelip bana aç değiliz. Savunmasın yani burada."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar