Güngören'de 4 katlı binada yangın

Güngören'de 4 katlı binada yangın
Güngören'de 4 katlı binanın 2'inci katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürüldü.

Güngören'de, Mareşal Çakmak Mahallesi, Şinasi Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın 2. katında meydana gelen yangın, paniğe neden oldu. Yangın, saat 20.15 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, kısa sürede müdahalede bulundu.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, olayda dumandan etkilenen 3 kişi ile hafif yaralanan bir kişi, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yangın sırasında mahsur kalan 4 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Olayın tanığı Ayhan Hoşgör, "Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz. Yangın çıkan dairede yaşlı bir insan oturuyor. Sesine biz olayı fark ettik. Çığlık sesi ve kapıyı açmamızla duman içerisinde kaldık. O yaşlı adamı indirdik aşağıya. Kendimiz indik. Doğalgazı kapattık. İtfaiye geldi müdahale etti. Yangının çıktığı dairenin üst katındaki komşularımız çok etkilendi. Onlar zehirlenme tehlikesi atlattı. İtfaiye onları merdivenle aşağıya aldı. İtfaiye söndürdü. Dumandan etkilenenlere ilk yardım yapıldı. Tamamen yandı daire. Biz bile giremiyoruz şu an. Kullanılamaz hale geldi. Bizde zarar gördük" şeklinde yaşananları anlattı.

Yangının neden çıktığına dair detaylı bir inceleme başlatılırken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde olası bir facianın önüne geçildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar