Gülşen’den Melek Mosso'ya destek

Gülşen’den Melek Mosso'ya destek
Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki konserinin iptal edilmesinin ardından Derya Uluğ ile Funda Arar da konsere çıkmama kararı aldıklarını duyurmuştu. Mosso’ya bir destek de şarkıcı Gülşen’den geldi.

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran''da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri iptal edilmişti. Şarkıcılar Funda Arar ve Derya Uluğ da yaşanan gelişmelerin ardından, Uluslararası Isparta Gül Festivali’nde sahneyi paylaşacakları Melek Mosso’nun sahneye çıkmasının engellenmesinin ardından, etkinliğe katılmayacaklarını duyurarak Mosso’ya destek olmuştu. 

Mosso''ya bir destek de meslektaşı Gülşen''den geldi.

"BAŞTAN SONA YANLIŞ"

Sahne kıyafetleriyle magazin gündemine damga vuran Gülşen, dün gece Elle dergisinin ödül törenine katıldı. Mosso’nun konserinin iptal edilmesiyle ilgili olarak Gülşen, “Böyle bir şeyin yaşanması bana inanılmaz geliyor. Hiç yaşanmaması gereken talihsiz bir şey olmuş. Umarım bu yanlıştan bir an önce dönülür ve herkes aklını başına alır ve buranın neresi olduğunu unutanların hatırlayacağı bir zaman gelir mutlaka, öyle bir şey olacaktır. Baştan sona yanlış” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar