Gülşen’in ev hapsi kaldırılıyor mu? Bugün değerlendirilecek

Gülşen’in ev hapsi kaldırılıyor mu? Bugün değerlendirilecek
Ünlü şarkıcı Gülşen, Nisan ayında konser sırasında yakın arkadaşına yaptığı "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözlerinin ardından gözaltına alınarak tutuklanmıştı. 3 gün cezaevinde kalan Gülşen, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ev hapsine çarptırılan Gülşen, bu kararın kaldırılmasını talep etti. Bu talep, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından değerlendirilecek.

İmamhatipliler hakkında söylediği sözler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca “Halkı kin ve düşmalığa tahrik” uçundan tutuklanmıştı. Daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu''nun avukatları ev hapsinin kaldırılması talebinde bulundu. Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu''nun avukatı Emek Emre, bugün öğleden sonra İstanbul Adalet Sarayı''na gelerek ev hapsi kararının kaldırılmasına yönelik dilekçe sundu 

GÜLŞEN''İN SAVUNMASI: SUÇ İŞLEME KASTIM YOKTU...

 "Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Yaşanan olayı zamansız bir yerde gerçekleşmesi talihsizliktir. Memleketimin bütünlüğünü, din, dil, ırk hiçbir şekilde kategorize etmeden ülkenin bütünlüğünü ve refahını görmek için mücadele ediyorum. En yakın arkadaşımla yaptığım esprinin insanları kışkırtıcı bir şekilde yorumlanmasını kabul etmiyorum. Şakalaşmanın herhangi bir gruba yönelik nefret içerikli olarak algılanması beni çok üzmüştür. Suç işleme kastım yoktur" demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar