Güldür Güldür Show'un Cumhuriyet'in 100. yılına özel skeci gözyaşlarına boğdu!

Güldür Güldür Show'un Cumhuriyet'in 100. yılına özel skeci gözyaşlarına boğdu!
BKM imzalı, Ali Sunal'ın sunduğu Güldür Güldür Show, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir skeç hazırladı. Yeni bölüm tanıtımı olarak yayınlanan o görüntüler izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Güldür Güldür Show yeni bölümü için Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir skeç hazırladı. Anlamlı skeci salonda izleyenler gözyaşlarını tutamadı ve oyuncuları dakikalarca alkışladı. Güldür Güldür Show'un bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına sayılı günler kala, 'Güldür Güldür Show' ekibi hazırladığı özel skeç ile Cumhuriyet'in nasıl ve ne şartlarda kurulduğunun altını çizdi.

yh.jpg

Güldür Güldür'ün 100. yıl özel skecine Hasibe Eren'in; 'Vatan için savaşırken aslanlarım ne yer ne içer orada? Pişirdim size getirdim' sözleri, Alper Kul'un askerlerin yazdığı mektupları okurken ki gözyaşları damga vurdu. Askerlerin mektuplarındaki 'Sevgili oğlum Hasan... Çok isterdim senin büyüdüğünü görmek...' sözleri herkesi duygulandırdı.

8i.jpgCumartesi günü yayınlanacak olan skecin tanıtımı sosyal medyada gündem oldu.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Nazmi Sinan Mıhçı, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

4o.jpg

4r.jpg

32.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar