Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında, nereli?

Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Gülçin Santırcıoğlu insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında, nereli?

Gülçin Santırcıoğlu kimdir?

Ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu son yaptığı 'anne olmak istemiyorum' açıklamasının ardından gündeme geldi. Birçok kişi tarafından Gülçin Santırcıoğlu'nun hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Gülçin Santırcıoğlu kimdir? Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında, nereli?

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU KİMDİR?

Gülçin Santırcıoğlu İzmir'de 25 Temmuz 1977 tarihinde doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü'nde eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra çeşitli gruplarda solistlik yapmış ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfı'nda şan hocalığı görevini üstlenmiştir.

Oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olan Gülçin Santırcıoğlu, ilk kez Türev adlı sinema filminde Süreyya karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiş ve 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülüne layık görülmüştür. Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Hatice karakteriyle de geniş kitlelerce tanınmıştır.

Ayrıca Santırcıoğlu, yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Süt, Bal üçlemesinin ilk filmi olan Yumurta'da önemli bir rol üstlenmiş ve bu film ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller kazanmıştır. İki Çizgi ve diğer çeşitli sinema ve dizi projelerinde yer alan oyuncu, Badem grubunun "Badem ve Konukları" albümünde şarkı söyleyerek de müzikal yeteneğini sergilemiştir. Kara Ekmek ve Oyunbozan gibi dizilerde rol almıştır. Gülçin Santırcıoğlu'nun son olarak Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakterini canlandırmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar