Gülben Ergen'den Hülya Avşar'a 'demode' yanıtı geldi

Gülben Ergen'den Hülya Avşar'a 'demode' yanıtı geldi
Hülya Avşar dijital bir platform üzerinden yayınlanan Dayı Şov'a katıldı. Avşar burada yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendisine yöneltilen 'Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?' şeklindeki soruya ise "demode isim" göndermesi yaptı. Gülben'in bu çıkışa yanıtı gecikmedi.

Hülya Avşar, katıldığı programda bir dönem magazinde her gün yer aldığı Gülben Ergen kavgalarını yeniden alevlendirdi. Hülya Avşar "Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?" sorusuna "Bu verdiğiniz isim demode." yanıtını vererek Gülben Ergen'in adını dahi anmadan demode diyerek gündeme eski Gülbe - Hülya kavgalarını getirmeye çalıştı.

hulya-ic.jpg

Avşar'ın yaptığı bu açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşerken konunun taraflarından Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hülya Avşar'a yanıt vermiş oldu. Ergen hayranlarıyla çekilmiş bir karesini paylaştı ve altına da şunları yazdı:

"Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar"

gulben-ic-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar