Grand Theft Auto 6 için tarih verildi!

Grand Theft Auto 6 için tarih verildi!

Rockstar Games'in heyecanla beklenen altıncı oyunu, 2025 sonbaharında oyuncularla buluşacak. Yeni oyunla birlikte, Vice City'nin modern versiyonunu keşfetme fırsatı sunulacak.

Take-Two Interactive'in 2024 dördüncü çeyrek kazanç raporunda, Grand Theft Auto 6'nın çıkış tarihini resmen 2025 sonbaharına daralttığı açıklandı. Şirketin Başkanı ve CEO'su Strauss Zelnick, raporda şunları söyledi: "Beklentilerimiz, Rockstar Games'in daha önce duyurulan 2025 takvim yılı penceresini 2025 sonbaharına daraltmasını yansıtıyor. Rockstar Games'in benzersiz bir eğlence deneyimi sunacağına ve oyunun ticari etkisinin büyük olacağına olan güvenimiz tam."

Grand Theft Auto 6, açık dünya serisinin altıncı ana oyunu olarak, Florida'ya benzeyen Leonida eyaletinde geçecek ve Vice City (Miami) şehrine odaklanacak. Oyun, Grand Theft Auto: Vice City'nin büyüleyici 80'ler atmosferinin aksine modern bir dönemde geçecek. Fragmanda, ana karakterler Jason ve Lucia'yı görebilirsiniz.

gta-6-rockstar-officially-unveils-first-trailer-early-after-d7ds.jpg

SONBAHARDA GELİYOR

Bir zamanlar beklenen bir oyun geri dönüyor gibi görünüyor. Grand Theft Auto 6, önceki çıkış penceresine kıyasla daha net bir şekilde 2025 sonbaharında piyasaya sürülecek gibi görünüyor.

Şu an için yeni bir fragman yok ve GTA yayıncısı Take-Two, kesin bir çıkış tarihi vermeye hazır değil. CEO Strauss Zelnick, Variety'e yaptığı açıklamada, "Şimdilik burada bırakacağımızı düşünüyorum" dedi.

Altıncı ana oyun, Leonida'da (Rockstar'ın Florida'sı) geçecek ve ağırlıklı olarak Vice City'ye (Miami) odaklanacak. Ancak, GTA Vice City'ye kıyasla, oyun modern bir dönemde yer alacak.