Alparslan Kuytul tutuklandı

Alparslan Kuytul tutuklandı
Sabah saatlerinde gözaltına alınan Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul ifadesinde suçlamaları reddederek "Bu işi bir takım güçlerin planladığını düşünüyorum" dedi. Kuytul çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul''un, Adana''da kaçırılan Koray Sarısaçlı soruşturması nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. Kuytul savcılık ifadesinde, “Bu işi birilerinin planladığını düşünüyorum” dedi

Alparslan Kuytul’un savcılık ifadesinde şu ifadeleri kullandı: “Bu kaçırılma olayının benimle bir alakası yok. Koray Sarısaçlı’nın ifadeleri ise tamamen soyut. Bu olay düzmece olabilir. Bu işi bir takım güçlerin planladığını düşünüyorum.”

Halk Tv muhabiri Seyhan Avşar''ın haberine göre, Alparaslan Kuytul’un avukatı Bilal İpek ise “Koray Sarısaçlı ilk ifadesinde ‘beni kaçıranlar bunlar değildi’ diyordu. Ne olduysa birkaç ay sonra ifadesini değiştirdi. İfadesini değiştirdikten 6-7 ay sonra ise müvekkilim gözaltına alındı. Müvekkilimin savcılık ifadesi tamamlandı. Şimdi savcılığın kararını bekliyoruz” dedi.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Bu sabah gözaltına alınan Alparslan Kuytul tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Kuytul çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar