Google'dan Dünya Kadınlar Günü'ne özel "doodle"

Google'dan Dünya Kadınlar Günü'ne özel "doodle"
Google, özel günler için yaptığı ana sayfasındaki değişikliği Kadınlar Günü'nde de devam ettirdi. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ana sayfasındaki özel "doodle" ile kutladı.

Google, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ana sayfasındaki özel "doodle" ile kutladı. Doodle, tıklanabilir bir özellik taşıyor ve kullanıcıları Dünya Kadınlar Günü ile ilgili güncel bilgilerin ve haberlerin bulunduğu özel bir sayfaya yönlendiriyor.

Bu özel tasarımlı doodle görselinde, kadınları temsil eden simgeler yer alıyor. Yılbaşı ve benzeri özel günlerde de benzer şekilde özel doodle'lar hazırlayan Google, bu kez 8 Mart'ı kadınları ön plana çıkararak anlamlandırdı.

Google'ın doodle uygulaması, dünya genelindeki önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihsel figürlere vurgu yapmak için kullanılıyor. Her özel doodle, kullanıcılara tıkladıkları konu hakkında daha fazla bilgi edinme imkanı sunuyor.

İnternet kullanıcıları, Google'ın ana sayfasındaki özel doodle'a tıklayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne dair daha fazla içeriğe ulaşabilir ve bu anlamlı günü kutlama fırsatı bulabilirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar