Google'dan 14 Şubat Sevgililer Günü Doodle: Sürpriz oyunu kaçırmayın!

Google'dan 14 Şubat Sevgililer Günü Doodle: Sürpriz oyunu kaçırmayın!
Google, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir oyun olan "doodle"ı hazırladı. Bu yıl Sevgililer Günü'nü bilimsel bir bakış açısıyla kutlayan Google, her şeyin kimyayla ilgili olduğu bir mesaj iletiyor.

Google Doodle, 2024 Sevgililer Günü'nü özel bir bilimsel dokunuşla kutluyor. Sevginin özünü bilimsel bir bakış açısıyla yansıtan Google, bu özel günü "diatomik bağlar" temasıyla kutluyor. Etkileşimli Doodle'ıyla, diatomik moleküllerin iki atom arasındaki bağın yaratılmasına odaklanıyor ve arkasındaki kimyayı aydınlatıyor.

2024 Sevgililer Günü Doodle'ı sizi kimya dünyasına götürecek ve mükemmel element eşleşmenizi ortaya çıkaracak.

google.jpg

GİZLİ MESAJ İÇEREN OYUN...

İnternet kullanıcıları, Google ana sayfasını açtıklarında, Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırlanan oyun "doodle" ile karşılaşıyor ve bu oyunu oynama imkanına sahipler.

"Cu Pd" olarak adlandırılan etkileşimli Doodle, ilgilenen kullanıcılara tercih ettikleri unsuru seçme şansı vererek onları çeşitli ilgi çekici oyunlara yönlendiriyor.

google1.jpg

Doodle uygulamaları, dünya genelindeki önemli günler, tatiller, kültürel olaylar ve tarihte iz bırakan önemli kişilere odaklanarak dikkat çekmeyi amaçlıyor. İnternet kullanıcıları, özel olarak tasarlanmış logoya tıklayarak, o günün, kişinin veya konunun daha detaylı bilgilerine erişebiliyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar