Google Mesajlar’a beklenen özellik geliyor: Artık rengarenk bir konuşma sizi bekliyor!

Google Mesajlar’a beklenen özellik geliyor: Artık rengarenk bir konuşma sizi bekliyor!
Google Mesajlar, kullanıcıların severek kullandığı bir mesajlaşma özelliğini Telegram'dan kendi platformuna entegre ediyor.

Google Mesajlar, Android ekosisteminde giderek Apple'ın iMessage'ı kadar popüler ve geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. Özellikle RCS özelliğiyle öne çıkan bu uygulama, Telegram gibi diğer mesajlaşma uygulamalarının da sevilen özelliklerini bünyesine katıyor.

SOHBET BALONCUKLARIN RENGİ DEĞİŞTİRİLEBİLECEK!

Platform, kullanıcıların uygulama içindeki sohbet baloncuklarının renklerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği duyurmaya hazırlanıyor. Bu özellik ilk kez Aralık ayında duyurulmuş olup RCS mesajlarındaki özelleştirme seçeneklerini artıracak şekilde tasarlanmıştır.

2-001.jpg

Henüz resmi bir yayın tarihi belirlenmemiş olsa da, özel baloncuklar olarak adlandırılan bu özellik, Google Mesajlar'ın 20240125_01_RCOO kodlu son beta sürümünde ilk kez görülmeye başlandı. Bu durum, özelliğin yakında kullanıma sunulacağı beklentisini güçlendirmektedir.

Özellik, tüm Google Mesajlar kullanıcıları için erişilebilir hale geldiğinde, kullanıcılar dokuz farklı sohbet baloncuğu rengi arasından seçim yapabilecekler. Her bir baloncuğun arka planıyla uyumlu renkler bulunacak.

1-002.jpg

Benzer bir özellik, Instagram'daki sohbet temalarının herkes tarafından değiştirilebilmesi ve RCS mesajlarının sohbetteki her kişi tarafından özelleştirilebilmesine olanak tanır.

Sohbetin özelleştirilebilir olması, bazı kullanıcılar için gereksiz olabilirken, diğerleri için tercih sebebi olabilir.

3-002.jpg

Son dönemde birçok güncelleme alan mesajlar uygulaması, yakında gönderilen mesajları da düzenlemenize izin verecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar