Google Chrome’a, müthiş yeni özellik geliyor

Google Chrome’a, müthiş yeni özellik geliyor
Google Chrome, Android'de kullanıcı deneyimini artırmak için yeni araçlar ekliyor. İşte tüm merak edilen detaylar!

Google Chrome''un Android''e gelen özellik sayesinde, uygulamaların içinde harici bir bağlantı açıldığında uygulama içi tarayıcı oluşturmak yerine, yeni bir sekme açarak kullanıcının etkileşimini daha az karmaşık hale getirmeyi hedefliyor.

Chrome, kullanıcı deneyimini artırmak için yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Bugün ise Google, kullanıcıların favori uygulamalarıyla olan etkileşimini artırmak için yeni araç ekledi.

Haberlere göre uygulama geliştiriciler yakında kendi ürünlerindeki bağlantıları ve diğer kaynakları kontrol ederken daha az karmaşık bir ortam için Kısmi Özel Sekmeler’i kullanacak.

 

Şu anda birçok uygulama, harici bir bağlantıya dokunulduğunda bir tür uygulama içi tarayıcı oluşturmak için Web Görünümleri‘ni kullanıyor.

Ancak Kısmi Özel Sekmeler, kullanıcının içinde olabileceği uygulamayla eski süreci azaltmayı amaçlıyor.

Yeni Kısmi Özel Sekmeler özelliğini desteklemeyen tarayıcılar için bunun yerine tam ekran Özel Sekme görüntüleme sunulacağı söyleniyor. Bu da yalnızca başlık çubuğunda özelleştirilmiş bir tema ve yan menü çubuğu gibi menüler sunuyor.

Ayrıca Google, Özel Sekme görünümünü iyileştirmek için de yeni yollar arıyor. Bunun yanı sıra şirket, bu yeni özelliklere ne zaman ulaşılacağı hakkında da bir bilgi vermedi. Bilgilere bakıldığı zaman geliştiricilerin desteğini sunmalarından önce belirli bir süreye ihtiyacı var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar