Google Bard'tan muhteşem özellik: YouTube videolarını özetleyecek!

Google Bard'tan muhteşem özellik: YouTube videolarını özetleyecek!
Milyonlarca kullanıcıya sahip arama motoru Google'ın yapay zeka sohbet robotu Bard, yeni güncellemeyle birlikte artık YouTube üzerindeki videoları özetleyebilecek.

NTV'nin aktardığına göre; Google, YouTube videoları söz konusu olduğunda daha derin ve anlamlı konuşmalar yapabilmeniz için Bard AI sohbet robotunu güncelledi.

İÇERİKLERİ ANALİZ EDEREK ÖZETLEYECEK

Şirket, gelen güncellemeyle birlikte Bardın YouTube uzantısının yeteneklerini genişlettiğini ve böylece üretken yapay zekanın video içeriklerini anlayıp özetleyebileceğini duyurdu.

3.jpg

Örneğin Google, kullanıcıların Bard'a bir zeytinyağlı kek tarifi videosunda kaç yumurta kullanıldığını sorabileceğini söyledi.

Yemek incelemeleri için, Bard size videolarda bahsedilen belirli restoranların nerede olduğunu veya belirli bir mutfağın nereden geldiğini söyleyecek.

1-001.jpg

Ayrıca, teknolojinin gelecekte platformdaki videoları daha iyi analiz edebileceğini gösteren Bard'ın YouTube videolarını anlama becerisinde ilk adımları attığı kaydedildi.

Bard ile YouTube videoları hakkında sohbet edebilmek için sohbet robotunun web portalında YouTube uzantısını etkinleştirmeniz gerekecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar