Gökhan Zan'dan suç duyurusu!

Gökhan Zan'dan suç duyurusu!
Gökhan Zan, İskenderun Adliyesi'ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, iddialara göre tehdit ve şantaja maruz kaldığı gerekçesiyle adli makamlara başvurdu. Zan'ın adaylık sürecinde yaşadığı bu olaylar TİP tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Bir haftadan beri kendisinin ve ailesinin tehdit edildiğini, sahte kayıtlarla itibarsızlaştırma girişimlerine maruz kaldığını öne sürdü. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Lütfü Savaş adına yanına gelen kişiler tarafından tehdit edildiğini belirten Zan, bu şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

Gökhan Zan, hedeflerinden şaşmadığını ifade ederek, Lütfü Savaş'ı eleştirdi ve yaşadığı bu sürecin demokratik bir seçim ortamına zarar verdiğini dile getirdi.

Avukat Deniz Kızıl ise müvekkili Gökhan Zan'ın kişisel verilerinin hukuka aykırı olarak ele geçirilerek, farklı montaj yöntemleriyle şantaj malzemesi yapıldığını belirtti. Seçme ve seçilme hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını aktaran Kızıl, delilleri savcılığa sunduklarını ve ilgili yasal işlemin başlatıldığını kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar