Gökhan Yüksel kimdir? CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel kaç yaşında, nereli?

Gökhan Yüksel kimdir? CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel kaç yaşında, nereli?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da merak edilmeye başlandı. CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel insanlar tarafından merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki Gökhan Yüksel kimdir? CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel kaç yaşında, nereli?

Gökhan Yüksel kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kartal Belediye Başkanı Adayı olarak Gökhan Yüksel'i açıklamıştı. Seçimlerin yaklaşması ile birlikte çalışmalarını arttıran Gökhan Yüksel insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Gökhan Yüksel kimdir? CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel kaç yaşında, nereli?

GÖKHAN YÜKSEL KİMDİR?

Gökhan Yüksel, 18 Haziran 1987 tarihinde Kartal'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimine Kartal Ergenekon İlkokulu ve Ortaokulu'nda başlayan Yüksel, lise eğitimini Marmara Eğitim Okulları'nın Özel Fen Lisesi bölümünde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamlayan Yüksel, ardından Marmara Üniversitesi'nde Sermaye Piyasası ve Borsa üzerine yüksek lisans yapmıştır. Eğitim hayatına ise şu anda Aston Üniversitesi'nde devam etmektedir. Burada İşletme Doktorası ile Yerel Yönetimlerde Ekonomi ve Bütçe konularında tez çalışmaları yapmaktadır.

Siyasi kariyerine 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Kartal Meclis Üyesi olarak başlayan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Sosyal Yardım Komisyonu Başkanlığı, Encümen Başkanlığı ve Encümen Üyeliği görevleri üstlenmiştir.

2016 ve 2018 yıllarında iki yıl Kartal Belediye Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar