Gizli kapaklı evlenmiş! Tutuklanan Nihal Candan meğerse 4 ay önce...

Gizli kapaklı evlenmiş! Tutuklanan Nihal Candan meğerse 4 ay önce...
Suç örgütüne üye olma ve kara para aklama iddialarının ardından gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından kara para aklama iddialarıyla tutuklanan Candan kardeşler olmuştu. Bahar ve Nihal Candan geçtiğimiz günlerde tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

Cezaevinde yemekleri beğenmeyen ve sayıma çıkmak istemeyen Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında Show Haber'de bomba bir iddia gündeme geldi.

er.jpg

MEĞERSE 4 AY ÖNCE EVLENMİŞ

İddiaya göre Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı.

Çiftin nikah şahidi ise Candan kardeşlerin anne ve babası olmuş.

5rtr.jpg

KAYIPLARA KARIŞTI

Mehmet Faruk Çiçek de gözaltı sürecinde evdeydi ve işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Çiçek karısını bu süreçte yalnız bıraktı ve hiçbir anda yanında bulunmadı ve sessizliğe gömüldü.

MEHMET FARUK ÇİÇEK KİMDİR?

Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ancak, büyüme sürecini Mersin'de geçirmiştir. Eğitim hayatına Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi'nde devam eden Çiçek, ticaret hayatına atılmadan önce sağlam bir eğitim alarak iş dünyasına adım atmıştır. 2014 yılında Seyid Lojistik adını verdiği uluslararası nakliyat firmasını kurmuş ve aynı yıl içinde Daim Tobacco adlı nargile tütün fabrikasını hayata geçirmiştir. İstanbul ve Mersin'de birer ofisi bulunan Çiçek'in İstanbul garajında 50 adet TIR bulunmaktadır.

23.jpg

NE İŞ YAPIYOR

Mehmet Faruk Çiçek, Seyid Lojistik'in yanı sıra nargile tütünü üreticisi Daim Tobacco'nun sahibi olarak biliniyor. Lojistik sektörünün öncü firmalarından Seyid Lojistik ve nargile tütünü üreticisi Daim Tobacco'nun sahibi olan Çiçek, sosyal sorumluluk projeleriyle de gündeme geliyor. "Paylaşmanın mutluluk verdiğini çok küçük yaşta tecrübe ettim. İhtiyaç sahiplerine ve topluma fayda sağlamak için elimdeki tüm imkânları kullanıyorum" diyerek özellikle gençlere yönelik projeler hayata geçiren Çiçek, iş dünyasındaki başarısıyla birlikte sosyal duyarlılığını da ön plana çıkarıyor.

Seyid Lojistik, başlangıçta Irak üzerine odaklanmış, daha sonra hizmet alanını genişleterek Avrupa ve Asya ülkelerini kapsayacak şekilde faaliyet göstermiştir. Irak, Almanya, İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, Avusturya ve Lübnan'da temsilcilikleri ve acenteleri bulunan firma, uluslararası alanda kendine sağlam bir yer edinmiştir. Daim Tobacco ise nargile tütünü imalat ve ihracatında Türkiye'nin öncü firmaları arasında yer almaktadır. Firma, ürünlerini 15 ülkeye ihraç etmektedir.

faruk-cicek-kimdir-1666554576-623-x750.webp

faruk-cicek-krizi-yatirim-yaparak-firsata-15397531-5215-amp.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar