Gizli gizli takip etti, karısının ihanetini ifşa etti: AVM'de olay görüntüler

Gizli gizli takip etti, karısının ihanetini ifşa etti: AVM'de olay görüntüler
Bir eş, karısının kendisini aldattığı anları saniye saniye kaydetti. Kocasının arkasında olduğundan habersiz elini tuttuğu erkek arkadaşıyla alışveriş merkezinde dolaşan kadın, kocasının seslenmesiyle şaşkına döndü. Kadın ihaneti inkar etse de ortalık karıştı.

İREM GÜL/ GÜNBOYU

Görüntülerin çekildiği yere ve kişilerin kimliğine ilişkin olarak net bir bilgi paylaşılmazken ifşa edilen ihanet görüntüleri sosyal medyanın gündemine yerleşti. Gündem yaratan olayda bir koca karısını suçüstü yakalayarak sosyal medyada ifşa etti. O anlarda ismi açıklanmayan kadının erkek arkadaşıyla keyifli bir şekilde yürümesi dikkatlerden kaçmadı. Aldatılan eş akıllı telefonuyla bir süre ihaneti kaydettikten sonra ikili bir dükkanın önünde durduğunda onlarla yüzleşti.

KOCASINI DÖVMEYE BAŞLADI

Kocasıyla yüzleşen kadın ilk olarak ihanet iddialarını reddetti ve yanındaki adamın arkadaşı olduğunu söyledi. Kocasının ikilinin el ele tutuştuğu videoyu göstermesi üzerine sinirlenen eş bir anda adama saldırdı. İkili arasındaki tartışmanın alevlenmesi üzerine çevredekiler olaya müdahale etti. İkili birbirlerini boşanmak için mahkemeye çağırarak olay yerinden uzaklaştı.

6wsncdap.jpg

olo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar