AHBAP ile afet bölgesinde olan Gizem Karaca isyan etti!

AHBAP ile afet bölgesinde olan Gizem Karaca isyan etti!
Şarkıcı ve AHBAP Derneği’nin kurucusu olan Haluk Levent’le günlerdir deprem bölgesinde olan Gizem Karaca Instagram hesabından isyan etti. Ünlü oyuncu paylaşımında hayat normalmiş gibi paylaşım yapanları hedef alarak, "Bunun bence bir adabı olmalı" ifadelerini kullandı.

Evdokya karakteriyle Alparslan Selçuklu dizisinde rol alan Gizem Karaca, AHBAP ile afet bölgesinde yardım götürüyor. Günlerdir deprem bölgesinde olan ve paylaşımlarıyla orada yaşanan acıları yansıtmaya çalışan oyuncu sosyal medyadaki bazı paylaşımlara isyan etti.

"Normalleşme ayağına bu kadar saçma bu kadar rahat hikâyeler paylaşamazsınız ya" diyerek sitem eden Karaca şunları yazdı:

Ekran Alıntısı

"Bu kadar kolay olamaz. Kimler neler yaşıyor, ne hayatlar tekrar kurulmaya çalışılıyor. Ne yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bir süre daha burayı onlar için verimli kullansak olmaz mı? Gerçekten çok mu zor bir süre daha yediğinizi, içtiğinizi, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu oranızı buranızı göstermemeniz? Size hayran olan belki binlerce insan var evlerinden çıkmak zorunda kalan ve senin o ''güzel'' hayatını takip eden."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar