Gençlerden Kılıçdaroğlu'na 'Kurtar Dedem' şarkısı

Gençlerden Kılıçdaroğlu'na 'Kurtar Dedem' şarkısı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini, yaptıkları şarkıyla duyuran gençler, ‘Kurtar Dedem’ isimli şarkılarıyla sosyal medyada gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na "Kurtar Dedem" çağrısında bulunan gençler, şarkılarında ekonomik sorunlara vurgu yaptı.

Selahattin Demirel / Günboyu

14 Mayıs''ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde son haftaya girilirken liderlerin her açıklaması ve mitinglerde yaşanan her olay büyük önem taşıyor.

Ekonomideki sorunların aşılamamış olması seçmenleri muhalefete yönlendirirken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na şarkılı bir destek geldi. Ekonomik sorunların vurgulandığı sözlerle bir şarkı yapan gençler ‘Kurtar Dedem’ çağrısıyla sosyal medyada gündem oldu.

KURTAR DEDEM ŞARKISINDAKİ SÖZLER DİKKAT ÇEKTİ

Gençler, yaptıkları şarkıda öğrencilerin ekonomik sorunlardan çok fazla etkilenen kesim oluşuna ve mülteci sorununu vurguladı.

Şarkıda ‘Bu gençliğe bir garez mi var? Varsa bizim de birkaç oyumuz var’ ifadelerinin yanında Kılıçdaroğlu’na "Gel Dedem kurtar bizi, tek umudum sensin çarem kalmadı" çağrısı yapıldı.

Şarkıda geçen "Bu gençliğe ödenmemiş bir borcunuz var" sözleri ise dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar