Genç kız İzmir Çeşme'deki ünlü plaja kilolu olduğu için alınmayınca isyan etti

Genç kız İzmir Çeşme'deki ünlü plaja kilolu olduğu için alınmayınca isyan etti
İzmir Çeşme'de özel bir plaja arkadaşlarıyla beraber rezervasyon yaptıran vatandaş kilosu nedeniyle beach'e alınmadığını söyledi. Yaşadığı olayı sosyal medyadan duyuran genç kadın, "Buraya girmek için kilolarınız fazla." tepkisiyle karşılaştığını belirtti.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Uğrak tatil beldesi İzmir Çeşme'de yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Twitter’de paylaşılan videoda konuşan bir kadın, Çeşme’de bir plaja rezervasyon yaptırdıklarını fakat kilolu oldukları gerekçesiyle içeriye alınmadıklarını söyledi.

Mekanın ismini ve kendisini içeri almayan kişinin ismini vererek duruma isyan eden kadın, “Gittiğimizde bize rezervasyon olmadığını söyledi. Sonra bizde araya soktuğumuz kişiyi arattık ve rezervasyonumuzu onaylattık. Bize verdikleri cevap şu oldu; İçerisi full kapasite, 1500 kişi var. Asla birisini almam içeriye dedi ama önümüzden turistler mekana giriyor hiçbiri rezervasyon yaptırmamıştı doğru düzgün sormuyorlar bile o kadar belli ki para düşkün oldukları. . Biz içeriye giremedik. Daha sonra arkadaşım bir daha sormak istedi. Arkadaşıma verdikleri cevap şu olmuş; Beache girebilmek için kilolarınız biraz fazla. Bir plaja girmek için sıfır beden olmam gerektiğini bilmiyordum.” şeklinde konuştu.

Kısa sürede sosyal medya gündemine oturan paylaşım toplumun güzellik algısı üzerine pek çok tepki çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar