Genç karikatüristlerden büyük başarı

Genç karikatüristlerden büyük başarı
Sinop'un Boyabat ilçesinde faaliyet gösteren Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi'nin genç yetenekleri, Marmaris Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Eko-kırım kıskacında Marmaris" konulu karikatür yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

Aşkın Ayrancıoğlu'nun öğrencileri, çevre talanına ve ekolojik sorunlara dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışmada ödüllerin yarısını kazandı.

Boyabat Fen Lisesi öğrencisi Yiğit Eren Cısdık, yarışmada Türkiye ikinciliği ödülü olan 7,500 TL'yi kazanarak büyük bir başarı elde etti. Özel bir kolej öğrencisi Didar Aşkın Ayrancıoğlu, Türkiye üçüncülüğü ödülü olan 5,000 TL'yi elde etti. Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi öğrencisi Zeynep Ebrar Alkan ise 2,000 TL değerindeki mansiyon ödülünü kazandı.

Genç karikatüristler, çevre bilinci ve ekolojik sorunlara yönelik eserleriyle dikkat çekerek başarılarıyla gurur yarattı. Boyabat Bilim ve Sanat Merkezi Karikatür Atölyesi'nin öğrencileri, sanatsal yetenekleriyle öne çıkarak ulusal düzeyde tanınırlık kazandı.

aw121236-01.jpg

aw121236-02.jpg

aw121236-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar