Daha önce Sarıyer'de olmuştu bu kez Bağcılar: Genç Fenerbahçeliler Lideri Cem Gölbaşı'na silahlı saldırının arkasında kim var

Daha önce Sarıyer'de olmuştu bu kez Bağcılar: Genç Fenerbahçeliler Lideri Cem Gölbaşı'na silahlı saldırının arkasında kim var
Bağcılar'da bir sitenin girişinde uzun namlulu silahlarla saldırı uğrayan Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı, daha önce de benzer bir saldırı yaşamıştı. Fenerbahçe'nin tribün liderlerinin geçmişte de böyle saldırılar yaşadığı ve öldüğü durumlar oldu. Bu saldırılar neden oluyor?

GÜLSÜM ALPKIRAY-GÜNBOYU

Fenerbahçe'nin en büyük tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı dün silahlı saldırıya uğradı.

Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı’na saldırı! Uzun namlulu silahla taradılar! Sağlık durumu...

İstanbul Bağcılar'da gerçekleşen olayda iki araca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırının hedefinde ise Fenerbahçe’nin GFB tribün grubu lideri Cem Gölbaşı olduğu iddia edildi.

Gölbaşı'nın saldırıyı hafif şekilde atlattığı, olay esnasında Gölbaşı’nın yanında olan iki kişinin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

İLK SALDIRI DEĞİL

Cem Gölbaşı, geçen sene eylül ayında İstanbul Sarıyer’de saldırıya uğramıştı. Balıkçıda düzenlenen faslın bitmesi üzerine çıkan tartışmada şahıslardan biri GFB tribün lideri Cem Gölbaşı’nın başında şişe kırıp havaya ateş açmıştı.

İhbar üzerine olay yerine giden Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler, kavgaya karışan Emir A., Ali Emir K., Okan H. Ve Dündar H.’yi başlatılan yakalama çalışmasını takip eden günde gözaltına almıştı.

GFB LİDERİ OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNMUŞTU

GFB'nin kurucu lider "Sefa Reis" lakaplı Sefa Kalya, 13 Ocak Çarşamba günü Taksim'de kaldığı bir otelde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etmişti.

Sefa Kalya kimdir? Sefa Kalya neden vefat etti? Sefa Kaya hakkında

DADAŞ MEHMET

İstanbul Güngören'de, 23 Aralık 2017'de Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını izlediği kahvehaneden çıktığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan tribün Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden Mehmet Altunkaynak da hayatını kaybetti.

Tribün liderlerinden 'Dadaş Mehmet' öldürüldü - Son Dakika Flaş Haberler

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar