Gelecek Partisi'nde ilk deprem! Veysi Akay istifa etti

Gelecek Partisi'nde ilk deprem! Veysi Akay istifa etti
Ahmet Davutoğlu ile beraber Gelecek Partisi’ni kuran Veysi Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Gelecek Partisi kurucu üyelerinden olan Veysi Akay, Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımla görevinde istifa ettiğini açıkladı.

Partisine eleştirilerde bulunan Akay, şunları söyledi:

"İnsani ve İslami haklar noktasında asla incinmediğim, yetkin bir hoca ve kıymetli bir devlet adamı olan Sayın Genel Başkan ile siyaseti okuma biçimi ve siyaset yapma tarzı, üslubu noktasında fikren ayrıştık. Kendileri kabul etmese de ben ve benim gibi düşünen parti içinden ve dışından değerli insanlar tarafından eleştirildiği hataları oldu. Kendisine yapılan tüm uyarılara rağmen değişmediğini de yaşayarak gördüm. Türkiye sokağında siyaset yaptığımızı, "Başbakan "olarak değil artık yeni bir muhalefet partisi ve onun özgün lideri olarak sahada olduğumuzu, siyasette en önemli gücün mahalle temsilcisinden başlayarak bir bütün olarak teşkilat olduğunu, tüm karar ve söylemlerin parti dışında eş dost, arkadaş sohbetlerinde, paralel akademik enstitü çevrelerinde, kerametlerini partililerimizin hiç görmediği, parti üyesi dahi olmayan birtakım danışmanlarda sözcülüğünü ve temsilciliğini yaptığı partisinin üyelerine selam dahi vermeyen "elitist!" siyasi kurmaylarla şekillendirilmesinin siyasetin en ağır ve kusurlu hareketleri olduğunu ifade etmeme rağmen son seçim sürecinde yaşananlarla beraber hiçbir değişimin olmayacağı ortaya çıkmış oldu."

aaaaaa.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar