Bursa'da kan donduran olay! Solist kadını tabancayla başından vurdu

Bursa'da kan donduran olay! Solist kadını tabancayla başından vurdu
Bursa’da yaşan olay kan dondurdu. Bir kişi eğlence mekanında tanıştığı solist kadını “ Gel bir konuşalım” diyerek yanına çağırıp kızının gözü önünde tabancayla başından vurdu.

Bursa merkez Osmangazi ilçesine bağlı Sırameşeler Mahallesi’nde saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre 46 yaşındaki İ.A. eğlence mekanında tanıştığı Nurten İnan’ı işten çıktığı sırada evine kadar takip etti. Kendisiyle görüşmek istemediğini söyleyen İnan’a “Gel bir konuşalım” diyerek ikna etti.

 

Sözlü atışmalarla başlayan konuşma kısa sürede tartışmaya döndü. İ.A. yanında getirdiği tabanca ile Nurten İnan’ı kızının gözü önünde tabancayla başından ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ağır olarak yaralanan kadına olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. Olay yerinden kaçan şahıs kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Nurten İnan’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar