“Geçinebiliyor musun?” sorusuna verdiği yanıt gündem oldu: Market market gezip 205 TL ile neler aldı?

“Geçinebiliyor musun?” sorusuna verdiği yanıt gündem oldu: Market market gezip 205 TL ile neler aldı?
Bir sokak röportajında bir kadının “Ekonomi nasıl abla geçinebiliyor musun?” sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

İndirimli ürün için market market gezen vatandaş, muhabire elindeki market poşetlerini göstererek “Bak et yok, limon, 3 tane makarna, yumurta, bir de ekmek hepsi 205 lira tuttu. O da indirimli” dedi.

AKP’ye oy verenlere isyan eden kadın “20 sene bir partiye oy verilmez arkadaşım. Daha beter olsun istiyorum oy verenler kafalarını çivili duvarlara vursunlar ki akılları başlarına gelsin” diyerek tepki gösterdi.

“Nasıl vatandaş indirim mi kovalıyor abla” diyen muhabire kadın şunları söyledi: Ben ta nerede oturuyorum. Sokağın başından itibaren tüm marketleri dolaştım. 1 lira 1 liradır. Hükümete de suç bulmuyorum. Oy verenler düşünecek. Çok iyi oluyor onlara. 20 sene bir partiye oy verilmez arkadaşım. Bir sene verdin mi bir sene değiştir başkasını getir. 5 sene sonra başkasını getir. Ben kiradayım, bir oğlum asker, biri çalışıyor. Eşim emekli. Nasıl geçinelim 9 bin kiraya veriyoruz. Şu havada yakmadığın halde 1200 lira doğal gaz geliyorsa 1 de yakıyoruz onu da. Daha neyi konuşacağım. 300 lira elektrik geliyor. Evde kimse de yok bir benim. 260 lira su geliyor. Ne yapıyorum ben şirket mi işletiyorum. Daha beter olsun istiyorum oy verenler kafalarını çivili duvarlara vursunlar ki akılları başlarına gelsin.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar