Gaspçı kadın silahını çekti 600 bin liralık soygun yaptı

Gaspçı kadın silahını çekti 600 bin liralık soygun yaptı
Gaziosmanpaşa'da Aynur Özbaş, müşteri gibi girdiği kuyumcuda altınları denemek için boynuna ve koluna taktıktan sonra çantasından tabancasını çıkararak kuyumcu Ömürcan Özata'ya doğrulttu. 600 bin lira değerindeki altınları alarak kaçan Özbaş polis ekiplerince yakalanırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziosmanpaşa''da silahını çeken gaspçı kadın kuyumcu soydu. Olay, Perşembe günü saat 13.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi''nde meydana geldi. Aynur Özbaş(26), Ömürcan Özata''nın işlettiği kuyumcuya girerek altın kolye ve bileklik baktı. Beğendiği modelleri denemek isteyen Özbaş, yaklaşık 600 bin lira değerindeki kolye ve bilekliği taktı. Özbaş, daha sonra çantasındaki tabancayı çıkardı ve Özata''ya doğrulttu. Altınları alacağını ancak para ödemeyeceğini söyleyen Özbaş, Özataya kendisini takip etmemesi için kapıdan çıkana kadar silah doğrulttu. Önce çantadan silahı çıkardı

Sonra silahını Koyumcu Ömürcan Özata''ya doğrultu

600 Bin liralık soygun gerçekleştiren gaspçı kadın kuyumcudan çıkıncaya kadar silahını kuyumcu Ömürcan Özata''ya doğru tuttuOlayın ardından Özata polisi arayarak şikayetçi oldu. Özata''nın ihbarı üzerine polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olayı gerçekleştiren kişinin Özbaş olduğunu belirleyen polis, şüpheli kadını kısa sürede olayda kullandığı silah ve gasp ettiği altınlarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar