Gaziantep ve Malatya'da kar yağışı etkisini sürdürüyor

Gaziantep ve Malatya'da kar yağışı etkisini sürdürüyor
Gaziantep ve Malatya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yollar buz tuttu, ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Gaziantep ve Malatya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, şehirleri beyaz bir örtüyle kaplarken, kara yollarında önlemler alındı. Gaziantep'te, Kahramanmaraş kara yolu ve Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu, kar yağışının etkisiyle beyaz bir görüntüye büründü. Karayolları ekipleri, yollarda tuzlama çalışmalarını sürdürerek sürücülerin güvenliğini sağlamaya çalıştı.

Bazı aileler ise çocuklarıyla birlikte dışarı çıkarak karın tadını çıkardı. Çocuklar, kar topu oynayarak ve kar adam yaparak kışın keyfini sürdü.

MALATYA

Malatya'da da gece saatlerinde başlayan kar yağışı şehri etkisi altına aldı. Kentteki araçlar kontrollü bir şekilde ilerlerken, bazı çocuklar da sokaklarda oynayarak karın tadını çıkardı. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, kar yağışı nedeniyle ilçede gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, "Karla mücadele ekiplerimiz teyakkuz halinde. İlçede kapalı yolumuz yok. B

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar