Gaziantep FK, sahasında 9 maç sonra galip!

Gaziantep FK, sahasında 9 maç sonra galip!
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-0 yenen Gaziantep FK, sahasında 9 maç sonra galip geldi.

Gaziantep FK, Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek sahasında 9 maç sonra galip geldi. Kırmızı-siyahlı ekip, son galibiyetiyle evindeki kazanamama serisine son verirken, küme düşme hattından da çıkmayı başardı.

KÜME DÜŞME HATTINDAN ÇIKTI

Gaziantep FK, Beşiktaş'ı mağlup ederek ligdeki konumunu güçlendirdi. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde çıktığı ilk maçı galibiyetle tamamlayan ekip, bu zaferle birlikte küme düşme hattından uzaklaşarak ligdeki pozisyonunu 15. sıraya yükseltti.

DRAGUS GOL SAYISINI 11'E ÇIKARDI

Rumen santrfor Denis Dragus'un attığı golle skorer performansını sürdüren Gaziantep FK, Beşiktaş karşısında elde ettiği galibiyetle ligdeki gol sayısını 11'e çıkardı.

KART SINIRINDA

Ancak, Gaziantep FK'de bazı oyuncular sarı-kart ceza sınırında bulunuyor. Arda Kızıldağ, Bikel, Bakata, Nita ve Ertuğrul Ersoy, takımın önümüzdeki maçlarında kart cezası riskiyle karşı karşıya.

Gaziantep FK, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Takım, bu maçta da başarılı bir performans sergileyerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar