Gazeteciliği bırakacağını açıklamıştı: Barış Yarkadaş son kararını canlı yayında duyurdu

Gazeteciliği bırakacağını açıklamıştı: Barış Yarkadaş son kararını canlı yayında duyurdu
CHP Kurultayı'ndan önce "Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım" ifadelerini kullanan gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, tv100 canlı yayınında son kararını açıkladı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'ndan önce TV100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın 16 Eylül'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programındaki "Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım" sözlerini sarf etmişti. Özgür Özel’in Kurultaydan CHP’nin 8. Genel Başkanı olarak ayrılmasının ardından Yarkadaş’ın sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Yarkadaş bunun üzerine aktif gazeteciliği bıraktığını açıklamıştı.

ÖZGÜR ÖZEL'LE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Gazeteciliği bırakma kararını duyurmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yarkadaş'a barış çubuğu uzatmış ve yaşananları unutmaya hazır olduğunu belirterek, mesleği bırakmamasını rica etmişti.

Özel, paylaşımının ardından Yarkadaş'ı arayarak benzer ifadeleri telefonda da kullanırken, bu görüşmenin ardından düşüneceğini ve kararını öyle açıklayacağını belirten Yarkadaş, son durumu bugünkü canlı yayında duyurdu.

"AKTİF GAZETECİLİĞİ ŞİMDİLİK BİR KENARA BIRAKTIK"

Nihai kararını açıklayan Yarkadaş, "Kurultay kurultay salonunda kaldı. Hepsini tebrik ettim. Yarın da diğerlerini arayacağım. Doğru olan şeye doğru diyeceğiz yanlış olan şeye yanlış diyeceğiz yorumlarımla burada olacağım. Yazılarımla da v100.com'da olacağım. Ama dediğim gibi aktif gazeteciliği bir kenara şimdilik bıraktık." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar