Garanti'den emekli promosyonlarına Ağustos zammı: Yeni promosyon tablosu yayınlandı

Garanti'den emekli promosyonlarına Ağustos zammı: Yeni promosyon tablosu yayınlandı
Garanti BBVA, EYT'liler de dahil olmak üzere tüm emekli müşterilerine sunduğu promosyon kampanyasında güncellemeye giderek ödenen promosyon miktarını yukarı çekti ve kampanya süresini 31 Ağustos'a kadar uzattı.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA, bir süredir yürürlükte olan emekli promosyon kampanyalarında yeni bir değişikliğe gitti.

Garanti Bankası'nın internet sitesinden yapılan açıklama; Nisan ayı itibariyle maaş almaya hak kazanan EYT'lilerin de yeni kampanyadan faydalanabileceği belirtilerek emekli müşterilere 8500 liraya varan promosyon ödemesi gerçekleştirileceği aktarıldı.

Geçmiş dönemde düşük seviyedeki promosyondan yararlanan emekliler, bankaya başvurmaları halinde aldıkları ücret ile güncellenen ücret arasındaki farktan yararlanma hakkına sahip olacak.

EN DÜŞÜK EMEKLİ PROMOSYONU GÜNCELLENDİ

Şu an için promosyon kampanyasında 2 farklı ödeme gerçekleştiren banka, maaşı 7500 TL ile 10000 TL arasında olan müşterilerine 6750 TL nakit ödeme yaparken, emekli aylığı 10000 TL'nin üzerinde olan emeklilerin hesaplarına 7500 TL yatırılmakta.

Bu rakamların yanı sıra, vefat gibi durumlar nedeniyle başkasına ait emekli aylığını almaya hak kazanan vatandaşlar da Garanti BBVA'nın promosyon kampanyasından yararlanabilecek. Banka, emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilere ise 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunacak.

Bankadan yapılan açıklama, emekli promosyonundan faydalanabilmek için 3 yıl süreyle emekli maaşının Garanti Bankası'ndan alınacağına dair söz verilmesinin yeterli olduğu belirtildi.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN SON 15 GÜN

Bankanın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, promosyon kampanyası için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023. Söz konusu sürenin uzatılıp uzatılmayacağına yönelik bir bilgi paylaşılmazken, kampanyayı kaçırmak istemeyen emeklilerin online kanallar ile bankaya gitmesine gerek kalmadan promosyon ödemesinden yararlanabileceği belirtildi.

PROMOSYONUN DIŞINDA 1000 LİRA DAHA ÖDEME YAPILACAK

Türkiye Garanti Bankası, bir defaya mahsus olmak üzere ödenecek nakit tutarın yanı sıra, 30 Nisan''a kadar maaşını 3 yıl süreyle Garanti''den almayı taahhüt eden emekli müşterilere özel bir kart kampanyasını hayata geçirdi.

Bu kampanyaya göre, emekli müşteriler alacakları promosyonlardan hariç, kredi kartlarından yapacakları 500 TL ve üzeri harcamalarına 1000 TL değerinde bonus puan kazanacak.

Söz konusu bonus puanlar, marketlerden akaryakıt zincirlerine, giyim mağazalarından kırtasiyelere kadar birçok alanda kullanılabilecek ve nakit para ile aynı işlemlere tabii tutulacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar