Gamze Çelik'in tecavüz görüntülerini çektiği söylenmişti! Savcılıktan karar çıktı

Gamze Çelik'in tecavüz görüntülerini çektiği söylenmişti!  Savcılıktan karar çıktı
Ünlü oyuncu Barış Kılıç, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan iftira içerikli paylaşımlar nedeniyle savcılığa şikayette bulundu. Paylaşımların suçun yasal unsurlarını oluşturmadığı tespit edildi. Bu nedenle Barış Kılıç hakkındaki iddiaların takipsizlik kararı ile sonuçlandığı bildirildi.

2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair ortaya atılan iddialar, Kılıç'ın avukatı aracılığıyla yargıya taşındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, şikayet konusu olan sosyal medya paylaşımlarının suçun yasal unsurlarını oluşturmadığı tespit edildi. Bu nedenle, Barış Kılıç hakkındaki iddiaların takipsizlik kararı ile sonuçlandığı bildirildi.

baris-kilic-cpxo-cover.jpg

Kılıç'ın avukatı, dilekçesinde müvekkilinin sinema ve dizi sektöründe faaliyet gösteren bir oyuncu olduğunu ve gündemde yer almasıyla birlikte, geçmişte yaşanan Gamze Özçelik ve Gökhan Demirkol davasıyla ilgili iftira içerikli paylaşımların arttığını belirtti. Bu paylaşımların gerçek dışı olduğunu ve müvekkilinin itibarını zedelediğini iddia eden avukat, yargıya başvurarak adil bir sürecin başlatılmasını talep etmişti.

Soruşturma sonucunda, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarının, haber içeriklerinden alınan bilgiler doğrultusunda yapıldığı ve atılan suçun yasal unsurlarını oluşturmadığı belirlendi. Bu kararla birlikte, Barış Kılıç'ın iftira iddiaları hakkında yargı kararı alınmış oldu.

gamze-celik-in-tecavuz-goruntulerini-cektigi-16920388-8021-m.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar