Game of Thrones'un yaratıcılarının yeni bilim kurgu dizisinin fragmanı yayınlandı

Game of Thrones'un yaratıcılarının yeni bilim kurgu dizisinin fragmanı yayınlandı
Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones'un yaratıcılarının başında olduğu Netflix yapımı 3 Body Problem (3 Cisim Problemi) dizisinden yeni fragman yayınlandı.

Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Netflix'in yeni dizisi '3 Body Problem'in (3 Cisim Problemi) ikinci fragmanı yayınlandı. Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ile True Blood'dan Alexander Woo tarafından hazırlanan dizi, Hugo Ödülü sahibi Cixin Liu'nun aynı adlı romanından uyarlanmış.

Dizi, 1960'ların Çin'inde yaşayan bir kadının kararlarının sınırsız sonuçlarını keşfetmeye odaklanıyor. Yakın bir grup bilim insanı, insanlığı tehdit eden gizemli ve acil bir tehlikeyi araştırmaya başladığında, bu kadının verdiği karar zaman ve mekânın ötesinde etkisini gösteriyor. Doğa kanunları çözüldükçe, bilim insanları zamanla yarışarak olağandışı bir dedektifle işbirliği yapmak zorunda kalır. Dizi, sekiz bölümden oluşacak ve izleyicilere farklı zaman çizgileri ve mekânlar sunacak.

3 BODY PROBLEM'İN OYUNCULARI KİM?

Başrollerde Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong ve Jonathan Pryce yer alıyor.

Fragman, dizinin ana hedefinin bilim insanları olduğunu vurgulayarak eldeki tehdidi gözler önüne seriyor. Tehdit ne olduğu tam olarak bilinmese de, fragman dizinin büyük bir kapsama sahip olduğunu ve farklı zamanlara ve mekânlara yayıldığını ortaya koyuyor. Bilim kurgu kategorisnde yer alan dizi 21 Mart tarihinde Netflix'te çıkış yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar