Galaya damga vurdu: Cesur modelin dekoltesi parmak ısırttı!

Galaya damga vurdu: Cesur modelin dekoltesi parmak ısırttı!
Erkek kardeşinin yeni filminin gala gecesine katılan ünlü model Lottie Tomlinson, transparan kıyafeti ile geceye damga vurdu.

Sosyal medyada cesur pozları ile adından söz ettiren ünlü model Lottie Tomlinson, transparan kıyafeti ile adeta büyüledi. Dekoltesiyle sınırları zorlayan Lottie Tomlinson parmak ısırttı.

İngiliz model ve makyaj sanatçısı Lottie Tomlinson tamamen transparan kıyafeti ile dikkat çekti. Bir döneme damga vuran müzik grubu One Direction''ın üyelerinden Louis Tomlinson''ın kardeşi olan ünlü isim, yeni erkek arkadaşı Lewis Burton ile All Of That Voices filminin galasına katıldı.

24 yaşındaki Lottie Tomlinson erkek kardeşi Louis Tomlinson''ın İngiliz-İrlandalı müzik grub One Direction''ın bir üyesi olmaktan kendi solo kariyerini oluşturmaya kadar olan yolculuğunu anlatan filmin galasına iddialı tarzı ile adeta damga vurdu.

 

Sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapan Tomlinson''ın Instagram hesabında 4,8 milyon takipçisi bulunuyor. Güzel ismin fotoğrafları takipçileri tarafından binlerce beğeni alıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar