Galatasaraylı bir taraftar Icardi'nin hastanesini aradı: Münih maçına çıkacak mı?

Galatasaraylı bir taraftar Icardi'nin hastanesini aradı: Münih maçına çıkacak mı?
Galatasaraylı bit taraftar, Beşiktaş maçı sonrası sakatlanan Mauro Icardi'nin tedavi gördüğü hastaneyi arayarak Bayern Münih karşılaşmasında oynayıp oynamayacağını sordu.

Galatasaray’da oynadığı süre boyunca taraftar tarafından büyük bir sevgi ile sahiplenen Mauro Icardi, Beşiktaş maçında adeta bir şok yaşadı. Stadyumdan sekerek çıtığı görülen Icardi, tüm taraftarın yüreğini ağzına getirdi. Hastaneye kaldırılıp MR’ı çekilen Icardi’nin durumu Sarı- Kırmızılılar tarafından oldukça merak ediliyor.

Bu anlamda merakını gidermek isteyen Galatasaraylı bir taraftar, Beşiktaş maçı sonrası sakatlık geçiren İcardi'nin tedavi gördüğü hastaneyi arayarak Bayern Münih karşılaşmasında oynayıp oynamayacağını sordu. O anlar sosyal medyada gündem olurken, birçok kullanıcı tarafından izlenme rekorlarını kırdı.

SARI-KIRMIZILI KULÜPTEN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan Mauro Icardi'nin MR'ının çekildiği bildirildi.

Tetkikler sonucunda sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildiği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar