Galatasaray'ın efsane oyuncusu hayatını kaybetti

Galatasaray'ın efsane oyuncusu hayatını kaybetti
Galatasaray'da 2008-2009 sezonunda forma şansı bulan eski Sırp basketbolcu Dejan Milojevic, geçirdiği bir kalp krizi sebebiyle yaşamını yitirdi.

Golden State Warriors'ta 2021'den itibaren yardımcı antrenörlük yapan, 1977 doğumlu eski basketbolcu Milojevic, bir restoranda yemek yediği esnada fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Milojevic, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Golden State Warriors'un sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda, "Dejan Milojevic'in ani vefatından dolayı yıkılmış durumdayız. Bu, Warriors'la ilişkisi olan herkes için şok edici ve trajik bir darbe. Ailesi, arkadaşları ve onunla çalışmaktan inanılmaz bir zevk alan hepimiz için inanılmaz derecede zor bir dönem." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan başsağlığı paylaşımı

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda da "2008-2009 sezonunda Galatasaray forması ile mücadele eden eski oyuncumuz ve NBA takımlarından Golden State Warriors'un asistan koçlarından Dejan Milojevic'in geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Dejan Milojevic'in ailesine ve tüm basketbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar